Onderhoud 

Om uw woonhuis of bedrijfspand te beschermen tegen weersinvloeden is het met name in Nederland noodzakelijk uw bezit goed te onderhouden. Deugdelijk schilderwerk met hoogwaardige producten is hierbij essentieel. Door jaren lange ervaring leveren wij een uitstekende kwaliteit en een duurzaam resultaat.

Voor een lange termijn oplossing kunt u gebruik maken van een onderhoudsplan. In het onderstaande schema ziet uw een onderhoudsplan voor een doorsnee huis van 15 jaar oud. Hierbij gaan we uit van een cyclus van 9 jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de bouw,  de kwaliteit van het gebruikte hout en zelfs de ligging van het huis is van invloed. De westkant van een huis heeft bijvoorbeeld veel meer te lijden van weersinvloeden dan de noordkant.

Een onderhoudsplan is geheel kosteloos. Het geeft u de flexibiliteit om uw middelen op de juiste manier en op het juiste moment in te zetten. Het is dus geen onderhoudscontract. U blijft de baas.

 

Voorbeeld onderhoudsplan, iedere woning heeft een eigen onderhoudsplan.

 

Indien u geïnteresseerd bent in een onderhoudsplan op maat,  dan kunt u uw gegevens invullen op de contactpagina . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
E-mailen
Bellen